Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2023

Uuring: Kalev kaotab edumaad Eesti inimeste lemmikute toidubrändide pingereas

Kantar Emori mais läbi viidud uuringust selgub, et maiustuste lipulaev Kalev püsib toidu- ja joogibrändide seas eestimaalaste jaoks kõige meeldivamana, kuid ei edesta enam järgnevaid brände sama ülekaalukalt kui varem.
Maks&Moorits tooted on meeste lemmikbränd
Foto: Andres Haabu

Eeskätt on Kalevil kannul lihabränd Maks&Moorits, mis meeste seas on tõusnud lemmikbrändiks. Kalevi edu on aga kahanemas ka teiste armastatud toidubrändide ees, nagu sulatatud juust Merevaik, lihabränd Rakvere ning piimabrändid Alma ja Farmi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700