Autor: Heli Künnapas • 26. juuni 2023

Kaubanduskeskused ootavad külastajate arvu suurenemist

Kaubanduskeskused on viimastel aastatel pidanud palju kohanema, muudatusi tegema ning hetkel tuleb tegeleda keeruliste aegadega. Uurisime, millised on erinevate kaubanduskeskuste ootused suvele ning millistes tingimustes praegu tegutsetakse.
Pärnu südalinnas asuvas Port Arturi kaubanduskeskuses arvestatakse hooajalisusega.
Foto: Urmas Luik, Pärnu Postimees

„See ei ole selle suve teema, vaid üleüldiselt viimaste aastate kriiside tulem, et ostuotsuseid tehakse läbimõeldumalt ja emotsioonioste tehakse vähem,“ kirjeldas olukorda Astri Grupi tegevjuht Kairi Toom.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700