Autor: Kaubandus.ee • 29. juuni 2023

Eesti Pank tahab lõpetada ühe- ja kahesendiste väljalaskmise

Eesti Panga ettepanek on vähendada 1-ja 2-sendiste kasutamist ning selleks hakata kassas ümardama ostukorvi lõpphinda.

Selle all peab Eesti Pank silmas, et sularahas tasumise korral ümardatakse ostukorvi hind, mitte üksiku toote hind, kassas lähima viie sendini 1sendise täpsuse asemel. Kaardiga maksmisel ostukorvi ümardamist ei toimuks ja see on kliendi valik, kas ta soovib maksta kaardi või sularahaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700