Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2023

Reitan Convenience Estonia kasvatas käivet, kuid on jätkuvalt kahjumis

Mugavuskaubanduse kett Reitan Convenience Estonia 2022. aasta majandustulemuse suurim mõjutaja oli sõjategevus Ukrainas ning sellest tulenevad sisendhindade tõus, energiakriis ning endiselt jätkuv tööjõukriis teenindusvaldkonnas. Ettevõte jätkas kahjumlikult.
Eestis R- Kioski kaubamärgi all tegutsev Reitan Convenience Estonia on jätkuvalt kahjumis.
Foto: Rauno Liivand

Norra pereettevõttele kuuluva Reitan Convenience Estonia 2022. aasta käive oli 37,4 miljonit eurot, mis on aasta varasemaga võrreldes ligi kolmandiku võrra suurem. Ukrainas alanud sõja tulemusel võimendunud sisendhindade tõusu ja energiakriisi mõjul lõpetati aasta 3,3 miljoni euro suuruse kahjumiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070