Autor: Kaubandus.ee • 12. mai 2023

R-Kioski ja Caffeine’i juht: hea teenindus algab õnnetundest ja heast tervisest

Tervislike eluviiside propageerimise ja haiguste ennetamise ning seeläbi tervishoiukulude vähendamise võti on üha enam liikunud ettevõtjate kätesse, tõdes Ülemiste City Future Forumil esinenud Reitan Convenience Estonia tegevjuht Tiia Ilves.
Konverentsil tõdeti, et hea teenindus algab õnnelikest ja rahulolevatest töötajatest.
Foto: Edmond Mäll

Ilves tõi välja, et Eestis on südame- ja veresoonkonnahaigused surmapõhjusena esikohal, moodustades 46% meeste ja 64% naiste suremusest. Kõikidest tervishoiukuludest koguni 80% on seotud erinevate elustiilihaigustega.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700