Autor: Kaubandus.ee • 3. juuli 2023

Pärnumaale kerkiv restoran saab nimeks Täkupoiss

Eestimaine energiaettevõte Alexela avab septembris riigi ühe tihedama liiklusega maanteelõigul Saugas Eesti suurima teenindusjaama koos restoraniga, millele valiti konkursi käigus väärikas nimi – Täkupoiss.
Pärnumaale kerkiv restoran saab nimeks Täkupoiss.
Foto: Alexela

Oma töötajate seas ja Facebooki kommuunis korraldatud nimekonkursilt laekus üle 60 erineva nime, nende seas nii neid, mis seostusid energia ja kütusega, Pärnu ja merega, Sauga asumi ja ajalooga. Mitmed nimed olid tuletatud poisist, aga nii mõneski nimes sisaldus hoopis piiga või tüdruk.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700