Autor: Andres Pulver • 4. juuli 2023

Legendaarne Rakvere söögikoht pani uksed kinni

Kurva Kodu aastal 2012.
Foto: Kurva Kodu
Möödunud neljapäeva õhtul keeras kõrtsmik Ilmar Uldrich legendaarse Kurva Kodu ukse lukku. Sedapuhku jäädavalt.

Uldrichi sõnul tuli kõrts küll ots otsaga kokku, kuid mingit kasumit pole see juba aastaid teeninud, kirjutas Lääne-Virumaa Uudised. "Ei tasu kogu seda vaeva ära," lausus ta ning nentis, et kätte on jõudnud aeg pensionipõlve pidama hakata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700