Autor: Kaubandus.ee • 4. juuli 2023

Lidl lõpetab kliendilehtede masspostituse

Alanud kuust ei leia enam postkastidest Lidli parimaid pakkumisi tutvustavaid kliendilehti, sest poekett otsustas looduskeskkonna säästmise ja oma digitaliseerimise suuna nimel nende massilisest levitamisest loobuda.
Lidli reklaamlehti võib edaspidi leida kauplustest.
Foto: Ilja Smirnov

„Lidlis mõtleme igal sammul ka oma ökoloogilisele jalajäljele ning meie eesmärk on kõikide ressurssidega võimalikult säästlikult ümber käia. Just nii sündis ka otsus ostukataloogide masspostitamine lõpetada," selgitas pressiteates Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel. Nädalas prinditud ostukataloogide arv väheneb kahe kolmandiku võrra, mis tähendab ligi 30 tonni paberi säästmist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700