Autor: Heli Künnapas • 4. juuli 2023

Nike ametlik esindaja Baltikumis suurendas käivet neljandiku võrra

Baltikumis Nike esindusõigust omav Jalajälg pidas möödunud majandusaastat edukaks. Nõudlus toodete järgi püsis ning laieneti nii läbi kaupluste avamise kui olemasolevate uuendamise.
Jalajälg omanikud Are Altraja ning Anti Kalle.
Foto: Raul Mee

Majandusaasta aruande järgi teenis Jalajälg 2021. aastal 74,08 miljoni eurose käibe juures 7,97 miljonit eurot ärikasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 23,09%. 2020. aastal oli ettevõtte müügitulu 60,18 miljonit ja ärikasum 5,93 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700