Autor: Kaubandus.ee • 7. juuli 2023

Apple'i uuskasutatud seadmeid müüv Upgreat avas poe T1-s

Eesti suurim Apple’i uuskasutatud seadmete pood Upgreat näeb selget turu kasvu, seda nii kasutatud seadmete ostu kui ka müügi poolel.
Upgreat avas poe T1 keskuses
Foto: Meisi Volt

„Uuskasutatud seadmete populaarsusel on lisaks rohelisele mõtlemisele majanduslik põhjus, sest uuelaadse ja kvaliteetse seadme ostmine aitab raha kokku hoida. Kuna seadmeringlusest on võimalik soetada kvaliteetne ja garantiiga kasutatud toode, valib üha rohkem inimesi just selle tee,“ ütles Upgreati müügijuht Laura Sepalaan.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070