Autor: Kaubandus.ee • 7. juuli 2023

Mida telliti Wolti kulleriga laulupeo paduvihma ajal?

Kui laulupeo päeva esimene pool kulges kullerite jaoks rahulikus meeleolus, siis õhtuse padukaga saabus ka tellimuste kahekordne kasv, avaldas Wolt. Operatiivset väljakutset pakkus ka teetöödest tingitud liikluskorraldus.
Kullerid sõitsid Tallinnas laulupeo perioodil kokku 172243km, mis on 4-5x tiiru ümber maakera.
Foto: Andras Kralla

Ükskõik kui suure rahvusliku tähtsusega laulu- ja tantsupidu eestlaste jaoks ei ole, siis toiduäpi kõige populaarsemateks toitudeks on ikkagi burger ja friikartulid. „Möödunud pühapäeva ilmaolud soodustasid selliseid tellimusi eriti, sest vihmase ilmaga kipuvad inimesed rohkem n-ö lohutustoitu tellima,“ kommenteeris Wolti Baltikumi ajutine tegevjuht Mantas Lomsargis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700