Autor: Kaubandus.ee • 19. juuli 2023

Euroopas kasvas uute sõiduautode müük esimesel poolaastal 17,9%

Euroopa Liidus kasvas uute sõiduautode nii juunis kui ka esimesel poolaastal kokku ligi viiendiku võrra, teatas AMTEL.
Euroopas kasvas uute sõiduautode müük esimesel poolaastal 17,9%.
Foto: Pixabay

Euroopa Liidu riikides müüdi juunikuus veidi üle miljoni uue sõiduauto, mis ületas eelmise aasta juunikuu tulemuse 17,8% võrra. Tänavu esimese poolaastaga anti Euroopa Liidus klientidele üle 5,438 miljonit uut sõiduautot, mida oli möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 17,9% rohkem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700