Autor: Kaubandus.ee • 9. august 2023

Ikea kõrvale rajatav Kurna kaubanduspark avatakse 24. augustil

Tallinna ringteel IKEA kaupluse kõrvale ehitatava Kurna Pargi ehitustööd on lõpusirgel ja Eestis uudse kontseptsiooniga kaubanduspark, millesse tuleb ka maailma ühe juhtiva spordikaupade müüja Decathloni pood, avatakse 24. augustil.
Kurna Park

Kurna Pargi kogu müügipind on 20 000 ruutmeetrit ning selle ankurrentnikuks on Decathloni kõrval Selveri hüpermarket, kokku on kaubanduspargis 15 kauplust. "Hetkeseisuga on ehitustööd jõudnud lõpusirgele ja peatselt hakkab Kurna Pargi kaupluste sisustamine," rääkis kaubanduspargi arendaja, Tallinn Retail Park Development OÜ juhatuse liige Barry Nabuurs. "Kõik kauplused avavad külastajatele uksed augustikuu viimase nädalavahetuse eel, 24. augusti keskpäeval.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070