Autor: Kaubandus.ee • 21. august 2023

Foxway palkas müügidirektori Tele2st

Nutitelefonide ringmajandusfirma Foxway palkas müügidirektoriks Asse Hangi, kes varem juhtis Tele2 rahvusvahelist müügitiimi, ning on varem töötanud muuhulgas Cleveronis ja Alcatel-Lucentis.
Asse Hang
Foto: erakogu

Asse Hang on aidanud Eesti tehnoloogiat maailma viia veel mitmes mainekas ettevõttes, näiteks robootilisi pakiautomaate loovas Cleveronis ning IT- ja tarkvarafirmas Datel. Varem töötas Hang aastaid rahvusvahelises tehnoloogiaettevõttes Alcatel-Lucent, teatas Foxway.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070