Autor: Kaubandus.ee • 25. august 2023

Ideaal Kosmeetika avas uue kontseptsiooniga poe T1 keskuses

T1 keskuse esimesel korrusel avas uksed uue kontseptsiooniga ilu- ja hooldustoodete pood Ideaal Kosmeetika +Outlet, mis on esimene omataoline kogu ketis ja Eestis.
Foto: Birgit Paidre

„Ideaal Kosmeetika +Outlet on meie jaoks uus formaat, kus kaupluse ja outlet-kontseptsiooni sünergia võimaldab klientidel avastada nii tavasortimenti kui ka erinevaid outlet-pakkumisi uutele ning juba tuttavatele toodetele," kommenteeris kaupluse uut formaati Ideaal Kosmeetika jaekaubandusjuht Paula Hanson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070