Autor: Kaubandus.ee • 8. september 2023

Augustis jätkus tõus Eesti uute sõiduautode turul

Eestis kerkis uute sõiduautode müük ka augustis plusspoolele, ehkki veidi tagasihoidlikumalt kui eelmistel kuudel.
Foto: Sarah Brown / Unsplash

Augustis müüdi Eestis 1768 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta augustikuu müüginumbri 2,3%. Kokku on kaheksa kuuga Eesti automüüjad andnud klientidele üle 15 721 uut sõiduautot ehk 9,4% enam kui möödunud aasta sama perioodi jooksul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700