Autor: Kaubandus.ee • 14. september 2023

Lõunakeskus jätkab Tartu populaarseima kaubanduskeskusena

Kantar Emori värskest Tartu kaubanduskeskuste trendiuuringust selgub, et Lõunakeskus jätkab Tartu tööstuskaupade ostukohtade seas liidripositsiooni hoidmist.
Lõunakeskus Tartus
Foto: Liis Treimann

Lõunakeskus on spontaanselt tuntuim kaubanduskeskus ehk kui inimestel paluda nimetada mõni Tartu kaubanduskeskus või kaubamaja, siis ligi 90% nimetab Lõunakeskust ja pooltele meenub esimesena just Lõunakeskus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700