Autor: Kaubandus.ee • 18. september 2023

Forus ja Fudy ühendavad äpid

Eestis loodud mobiilsus- ja teenusplatvorm Forus integreeris partnerina enda keskkonda kodumaise toidutellimisplatvormi Fudy, mis omakorda lisab enda äppi Foruse taksode tellimise võimaluse.
Fudy toidukuller
Foto: Liis Treimann

Fudy tegevjuhi Viljam Põdra sõnul on Forusega koostöö nende jaoks loogiline samm. „Fudy on alati vaadanud äritegevust kui partnerluse loomist. Meie visioon on toetada oma tegevuses restorane, mitte olla vaid vahendustasu koguja, ja sellest me lähtume ka tootearenduses ning hinnastamispoliitikas. Koostöö laiendamine selliste ambitsioonikate Eesti ettevõtetega nagu Forus on meie jaoks järjepidev tulevikku vaatav samm, millest võidavad kõik.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700