Autor: Kaubandus.ee • 19. september 2023

Vargad ründasid poode sel suvel kaks korda rohkem kui mullu

Üle Eesti viie suure poeketi kauplusi valvava Viking Security andmetel üritati vargusi sel suvel ligi poole rohkem kui eelmisel aastal ja kasvas ka suurte varguskatsete osakaal ning vägivaldsete juhtumite arv.
Viking Security mehitatud valve juht Juhan Aia.
Foto: Raul Mee

Viking Security mehitatud valve juhi Juhan Aia sõnul kajastub jätkuv majanduslikult raske aeg selgelt ka varguste statistikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700