Autor: Kaubandus.ee • 2. oktoober 2023

LPP Estonia tõusis moekaubanduse turuliidriks

Tuntud moebrändide Reserved, Sinsay, House, Mohito ja Cropp edasimüüja LPP Estonia müügitulu kasvas mullu 23 protsendipunkti võrra pea 44 miljoni euroni ning tõusis sellega käibe poolest Eesti moekaubanduse turuliidriks.

Jaekaubanduse üldisest käibelangusest ja uute kaupluste avamisega seotud investeeringutest hoolimata teenis ettevõtte 2022. aastal ligi 44 miljoni eurose müügitulu juures 877 tuhat eurot kasumit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700