Autor: Kaubandus.ee • 6. oktoober 2023

Alexela avas Saugas Täkupoisi nime kandva energijaama

Alexela seni suurim investeering Via Baltica ääres asuvas Täkupoisi teenindusjaamas kohtuvad a la carte restoran, ülivõimas superlaadija ja avad mugavuspood.

„Oleme Täkupoisi üle uhked, see on igas mõttes tuleviku energiakaubamaja,“ märkis Alexela juhatuse esimees Marti Hääl. „400-kilovatise laadijaga oleme täna turust ees, aga varsti on Eesti kiirete ja ülikiirete elektrilaadijatega kaetud. Jätkusuutliku rasketranspordi jaoks käivitame siin ka bioCNG ja bioLNG tankimisvõimekuse, Alexela on ju ka Eesti suurim biogaasitootja. Kuigi esimese vesinikutankla avame 2024 sügisel Tallinnas, siis koos nõudluse kasvuga valmistume seda tegema ka siin Via Baltica ääres.“ lisas Hääl.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700