Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2023

Suur Saksa alkohoolsete jookide hulgimüüja ostis 50% Dunker Groupist

Euroopa üks suurimaid premiumklassi veinide tarnijaid Hawesko Holding SE siseneb Balti turule omandades 50% suuruse osaluse juhtivas kohalikus veinide hulgimüüjas Dunker Groupis. Osaluse müüjat Arvo Kaske nõustas M&A ettevõte Prudentia Tallinn.
Foto: Apolo Photographer / Unsplash

Oktoobris 2023 võõrandas Dunker Groupi 50% omanik Arvo Kask oma osaluse Hawesko Holding SE tütarettevõttele. Hawesko jätkab koostööd teise senise Dunker Groupi 50% osaniku, Andres Villomanniga. Hawesko pikaajaline kogemus ja Dunker Groupi Baltikumi turu tundmine võimaldavad pakkuda Dunker Groupi klientidele tulevikus veelgi paremat ostukogemust ja suuremat tootevalikut.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700