Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2023

TTJA tuvastas e-smaspäeva raames rohkelt rikkumisi

11. septembril toimunud ostukampaanial e-smaspäev tuvastas Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) 35 luubi alla võetud e-poest rikkumisi 14 poes. Peamiselt mindi vastuollu soodushinna reeglitega, kuid esines ka muid eksitavaid kauplemisvõtteid. Amet juhtis e-kauplejate tähelepanu rikkumistele ja selgitas reegleid sooduskampaaniate läbiviimisel.
Foto: Akash Chaudhary / Unsplash

Monitooritud e-poodidest pidanuks 22 kauplejat näitama allahindlust viimase 30 päeva madalaimast hinnast, ülejäänud kas ei osalenud e-smaspäeval või ei langenud nende sooduskampaania regulatsiooni alla (tehti seotud pakkumisi). Neist 22 e-kauplejast 14 ei järginud soodustuse näitamise reegleid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700