Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2023

Rimi suurendab omamärgitoodetes jätkusuutliku tooraine osakaalu

Selleks, et vähendada keskkonnakahjude ja inimõiguste rikkumiste riske, alustas Rimi sel sügisel kõikide omamärgitoodete puhul üleminekut jätkusuutlikult sertifitseeritud koostisosadele aastaks 2027.
Foto: Rimi

Juba praegu kasutatakse Rimi omamärgitoodetes näiteks sertifitseeritud palmiõli, ent tulevikus rakendatakse rangemaid nõudeid ka paljude muude koostisosade suhtes, sealhulgas kohv, tee, kakao, kala ja mereannid ning puuvill. Muudatus puudutab kokku ligiakaudu 300 omamärgitoodet, teatab Rimi kaubanduskett.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070