Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2023

Eesti toidulisand sai Ameerikas maineka start-up auhinna

Sel kuul Ameerikas Rhode Islandil toimunud rahvusvahelisel ettevõtluskonkursil Go Global Awards 2023, kus osales üle 500 ettevõtte 83-st riigist, pälvis aasta start-up eksportija tiitli Eesti ettevõte Rosena DK ja nende loodud toidulisandid Iluampsud.
Rosena DK tegevjuht Anniki Telling auhinda vastu võtmas

„Rahvusvahelise kaubandusnõukoja (ITC) poolt välja antud auhind on meie jaoks märk sellest, et oleme oleme õigel teel ja Eestis välja töötatud kollageeni sisaldavate toidulisandite potentsiaal maailmas on suur,“ rääkis auhinna vastu võtnud Rosena DK tegevjuht Anniki Telling. Juba täna eksporditakse Iluampse Soome ning peagi ka Lätti. Läbirääkimised käivad Norra, AÜE ja mitmete teiste sihtturgude osas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700