Autor: Kaubandus.ee • 29. november 2023

Konkurentsiamet algatas Olerexi suhtes järelevalvemenetluse

Konkurentsiamet on alustanud järelevalvemenetlust AS Olerexi suhtes, et uurida võimalikku konkurentsireeglite rikkumist Eesti mootorkütuste jae- ja hulgimüügiturul.
Konkurentsiamet rõhutab, et menetluse algatamine ei tähenda veel ei rikkumise toimepanemist ega ka selle tuvastamist.
Foto: LIIS TREIMANN

Menetluse algatamise ajendiks on AS Terminali kaebus, milles osutatakse, et AS Olerex on saavutanud läbi biokütuse nõude eiramise ebaausa turueelise. AS Terminali sõnul on nende klientide arv ja müügimahud nii jaemüügis kui hulgimüügis AS Olerexi tegevuse tõttu vähenenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700