Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2023

Toidupäästmispoe asutaja: tuntud brändid ei taha näidata, et nende kaup poes seisma jääb

Eesti esimese „parim enne“ toidupäästmise poe Sumena asutaja Oliver Sebastian Lambi sõnul ei jõua täiesti kõlblikud toiduained vajajateni, sest paljud suured brändid ning ka riik soodustavad pigem kauba hävitamist.
Sumena poodi pidavad noormehed.
Foto: Sumena

„Meil tuleb tihti ette, et maaletooja või tootja tunnistab ausalt, et viskab täiesti teadlikult kvaliteetse kauba pigem ära, kui annab selle inimestele."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700