Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2023

Home4you: alates suvest oleme langetanud tuhandete toodete hindu

Normaliseerunud transpordi- ja toorainekulud võimaldavad ettevõttel ka kaupade hindu kuni veerandi võrra langetada.
Soodsamad hinnad puudutavad mööblit nii koju, kontorisse kui aeda. Samuti on taskukohasemad erinevad tootesarjad ning sisustustooted. Foto: Home4you.

"Käesoleva aasta suvest oleme langetanud mitme tuhande toote hindu, mis on võimalikuks saanud eelkõige tänu transpordikulude stabiliseerumisele mõistlikule tasemele," avaldab Home4you turundusosakonna juht Kelli Maar.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700