Autorid: Sigrid Hiis, Sigrid Kõiv • 6. detsember 2023

Mööblimüüjate käibe TOP50: ettevõtete arv ja käive töötaja kohta väheneb

Mööblimüüjate pingerea ettevõtted tegid 2023. aasta kolmandas kvartalis käivet 318,2 miljonit eurot, mis on 0,7% vähem kui aasta varem. Valdkonnas tegutsevate ettevõtete arv on aga aastaga vähenenud.
IKEA-s oli kolmandas kvartalis 444 töötajat. Nende arv kasvas aastaga 198 inimese võrra.
Foto: Liis Treimann

Mööblimüüjate koondkäive on viimase viie kvartali jooksul stabiilsena püsinud, kasv ja kahanemine pole ületanud protsendi piiri. Arvestades esikohal oleva IKEA hoogsat kasvu ning inflatsiooni mõju, on mitmed teised suured mööblimüüjad pidanud kahanemisega leppima, selgub Äripäeva konkurentsiraportist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700