Autor: Kaubandus.ee • 13. detsember 2023

Koondamiste arv on tõusuteel

Novembris koondati kaubanduses 200 inimest, samas HoReCa näitab pandeemiast taastumise märke, selgub Statistikaameti novembrikuu kiirstatistikast.
HoReCa sektoris paistab taevas veidi pilvitum: töösuhteid on eelmise aastaga võrreldes 4% võrra rohkem.
Foto: Andras Kralla

Jaekaubanduses lõpetati novembris koondamise tõttu 120 töösuhet, hulgikaubanduses ümmarguselt 80. Nii töötajate üldarvult kui koondatud inimeste arvult on see sektorite vaates teine tulemus töötleva tööstuse järel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700