Autor: Äripäev • 2. jaanuar 2024

Sotka ja Asko sulgemisega jääb tööta mitukümmend inimest

Märtsiks lähevad kinni Asko ja Sotka mööblikauplused Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Foto: Raul Mee
Sotka ja Asko mööblipoodide sulgemise tõttu koondatakse 39 inimest, selgub Töötukassale esitatud andmetest.

“Inflatsioon, kõrged intressimäärad … inimestel ei ole eriti raha, mida kulutada, nii et me otsustasime keskenduda Soome turule,” rääkis novembris Äripäevale otsusest Eestis kauplused sulgeda Soome börsifirma KH Groupi juht Lauri Veljalainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757