Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2024

Smartpost Itella: pakiautomaatide kasutamine aina kasvab

Viimased aastad on tarbija eelistustes toonud märkimisväärselt esile e-kaubanduse. Smartpost Itella avas klientidele 37 uut asukohta ning ehkki hetkel ollakse pakipunktide katvuselt teisel kohal, soovitakse tõusta Baltimaade liidrite hulka.
Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.
Foto: Smartpost Itella

„Lõppenud aastal lisasime 11 uut pakiautomaati ning 26 uut pakipunkti. Jätkame strateegilist laienemist, et pakkuda kohalolu kõikjal Eestis ja olla jätkuvalt sektori kvaliteediliider,“ märkis Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757