Autor: Kaubandus.ee • 11. jaanuar 2024

GALERII: Baltimaade esimene Hyatt Place hotell sai nurgakivi

Baltimaade esimene ülemaailmsesse Hyatt ketti kuuluv hotell kerkib Tallinnasse Vanasadama piirkonda. Uus hotell avab uksed Sadama 4 aadressil 2025. aasta lõpus. Eile panid hoone arendajad Estma HPT, Nordox ja Wingmacht Arendus ning ehitaja Merko uuele hoonele nurgakivi.
Hyatt Place hotelli eskiis tänavalt

„See on pikki aastaid väldanud ja suure pühendumusega tehtud eeltöö tulemus, et Baltimaade esimene Hyatt hotell kerkib just Tallinnasse. Oleme väga uhked, et saame tuua Hyatti maine ja kvaliteedi ühte kõige perspektiivikamasse asukohta Tallinnas. Hotelli asukoht sadama reisiterminali ja vanalinna vahel, vaid trammisõidu kaugusel lennujaamast ja tulevasest Rail Baltica Ülemiste ühendterminalist, pakub külalistele mugava võimaluse avastada Tallinna ilu ja mitmekesisust,“ ütles Estma HPT juhatuse liige Igor Viskub.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757