Autor: Kaubandus.ee • 29. jaanuar 2024

Selgusid Eesti parimad toidukohad

Wolti restorani auhindade konkursil selgusid juba kolmandat aastat järjest Eesti parimad toidukohad. Üheksas erinevas kategoorias nomineeritud restoranidele anti rahvahääletusel kokku üle 60 000 hääle. Enam kui 15 000 häälega osutus kõige populaarsemaks kategooriaks patueine, mille võitjaks krooniti Brööder Kebab.
Brööder Kebab asutajad
Foto: Susann Kõomägi

Detsembrikuus toimunud Wolt restoranide auhindade jagamisel sai hääletada 2023. aasta lemmikrestoranide poolt. Üheksasse erinevasse kategooriasse oli ekspertidest koosnev žürii eelnevalt välja valinud 10 restorani. Kategooriad olid seinast seina, oma hääle sai anda näiteks parimale taimetoidu-, hommikusöögi- ja pererestoranile. Samuti olid esindatud parim taskukohane eine, magus amps, patueine ja uus tulija.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757