Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2024

Prisma toob lettidele uued omabrändi tooted

Rainbow tooted asendatakse kauplustes järk-järgult Prisma omabrändiga Coop, mida Prisma sõnul iseloomustab põhjamaine kvaliteet ja hea hind. Coop tooteid teistest Eesti kaupluskettidest ei leia.
Prisma omabränd Coop asendab senise Rainbow tooted

„Klientide huvi kvaliteetsete, kuid samas taskukohaste omabränditoodete vastu aina kasvab. Arvestame alati oma klientide soovidega ning seetõttu on ka Prisma tootevaliku arendamine järjepidev protsess,“ sõnas Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757