Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2024

Veho tarbesõidukite turuosa on viimase 10 aasta parim

Mercedes-Benz müügi- ja teenindusettevõte Veho AS kasvatas tarbesõidukite turuosa, näidates viimase 10 aasta parimaid tulemusi nii väikeste ja keskmiste kui ka suurte kaubikute müügis.
Tarbesõidukite kasvutrend näitab selgelt, et meie tarbesõidukite kliendid ehk ettevõtted panustavad aina rohkem oma töötajatesse. Foto: Veho AS

Kuigi üldiselt on kogu kaubikute turg Eestis kokku kuivanud ehk näidanud pigem langustrendi, on Veho AS vastuvoolu ujunud. Veho väikekaubikute müük kasvas 2023. aastal ligi 20%. Eriti tubli tulemus saavutati aga keskmiste ja suurte kaubikute kategoorias - mõlemas võideti üle 18% turuosa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757