Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2024

Tarbijakaitse hoiatab probleemse mööblimüüja eest

Tarbijakaitse soovitab tarbijatel hoolikalt kaaluda võimalikke ohte ja riske tehingute tegemisel Pere Mööbel OÜ veebipoes.
Diivani pilt on illustratiivne.
Foto: Meeli Küttim

Alates 2023. aasta maikuust on kaupleja kohta esitatud tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti tarbijavaidluste komisjonile 35 avaldust. Kaupleja ei ole täitnud tarbijavaidluste komisjoni otsuseid ning on kantud komisjoni otsuseid mittetäitnud ettevõtjate nimekirja ehk n-ö musta nimekirja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757