Autor: Merit Võigemast • 21. veebruar 2024

Milline kiirus! Gardest avas uue lillepoe paari kuuga

Gardest avas sõbrapäeva eel uue lillepoe Tartu Kaubamajas. Avamispäeval joosti värske kaupluse tulpidele aga suisa tormi - poel tuli lilldest puudu!
Gardesti avamispäeval müüdi maha ligi 9000 tulpi, ostjaid oleks veelgi jätkunud.
Foto: Gardest

„Avamispäev üllatas meid positiivselt – juba enne avamist pandi kirja esimesed tellimused ning vaid 21 minutit pärast ametlikku avamist olid kõik tulbid välja müüdud. Kokku müüsime sel päeval 8576 tulpi. Oma roll oli ka eesoleval sõbrapäeval, kuid nii suurt huvi ei osanud me oodata,“ rääkis Gardest OÜ juhatuse liige Kersti Jeets.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757