Autor: Merit Võigemast • 5. märts 2024

Topauto ostis Pärnus Catweesi ja hakkas Hondasid müüma

Topauto ostis Pärnus Catweesi autokeskuse, millega lisandus ettevõtte müügivalikusse uue automargina Honda.
Topauto ostis Pärnus Catweesi.
Foto: Topauto AS

Tehinguga omandas Topauto Pärnus nii Keskuse tänaval asuva 0,33 hektari suuruse kinnistu koos autosalongiga kui ka Honda edasimüügiõiguse. Lähiajal plaanib Topauto üle võtta ka samas salongis tegutsenud Opeli müügi. Catwees jätkab Pärnus tegevust Topauto nime alt ning kõik senised Catweesi kliendid on oodatud hooldusküsimustega pöörduma ikka samasse kohta juba oma tuttavate hooldustehnikute poole.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757