Autor: Kaubandus.ee • 13. märts 2024

Galerii! Piilu Apollo Groupi uude kontorisse Fahle kvartalis

Apollo Group soovib kõik kontserni kuuluvad ettevõtted ühes kohas sünergias tööle panna ja toob need Fahle kontorisse kokku.
Eesti suurim meelelahutuskontsern Apollo Group kolis modernsesse äri- ja elukvartalisse Fahle Parki.
Foto: Apollo Group

Kiiresti arenevasse modernsesse äri- ja elukvartalisse Fahle Parki kolinud Eesti suurim meelelahutuskontsern Apollo Group laiendab muudatusega praeguse 1200 ruutmeetrise kontori veel 500 ruutmeetri jagu suuremaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757