Autor: Merit Võigemast • 18. märts 2024

Narva Fama ja Astri keskuste tegevjuht: kaupmeestel tuleb kaubavalikus korrektuure teha

Astri ja Fama keskuste tegevjuhi ning Astri Kinnisvara juhatuse liige Tarmo Kleimanni sõnul on oodata väljakutseid täis aastat, kus investeeritakse vaid hädapärasesse.
Narva Fama ja Astri keskuste tegevjuht Tarmo Kleimann usub, et tuleb väljakutseterohke aasta.

“Jätkuvalt kõrge euribor seab meile piiranguid käesoleval aastal investeeringute tegemisel, aga teatud hädavajalikud investeeringud teeme kindlasti ära,” avaldas Narvas Astri Grupi Fama ja Astri kaubanduskeskuseid haldava Astri Kinnisvara juhatuse liige Tarmo Kleimann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757