Autor: Aira Tammemäe • 11. aprill 2024

Nimekiri | parima teeninduskogemusega ettevõtted

Küsisime 11. aprillil toimunud Teeninduse aastakonverentsil osalejatelt, kus nad ise on kogenud väga head teenindust. Just kliendina. Vaata täispikka nimekirja!
Teeninduse aastakonverents Filmimuuseumis
Foto: Marko Mumm

Vahel on kasulik igal teenindajal astuda korraks kliendi kingadesse. Ja muidugi on hea korjata iga päev teenindusmaasikaid ehk siis näiteid ja lugusid olukordadest, kus oled ennast ise kliendina suurepäraselt tundunud. Mis selle erilise tunde õigupoolest tekitab.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757