Autor: Polina Volkova • 7. mai 2024

"See oli lihtsalt väga odav." Eesti ettevõtja põhjendab, miks ostis hotelli Soome-Vene piiril

Tallinna ettevõtjad, kes tegelevad kinnisvara flippimisega, on ostnud Soomes 100 toaga hotelli Venemaa piiri läheduses, lootuses, et Vene turistid tulevad ükskord tagasi. Kui turistid tagasi ei tule, on neil plaan B.
Saja toaga hotell asub poolsaarel keset järvesid Vene piirilt 40 kilomeetri kaugusel.
Foto: Herttua Hotel & Spa

Kuus Eesti ettevõtjat, kes on omavahel sõbrad, on viimastel aastatel ostnud kuus hotelli Soomes, kirjutas eelmisel nädalal Eesti Ekspress. Hotellid asuvad eri kohtades, kuid kõik nad on Vene piirist paarikümne kilomeetri kaugusel. Deniss Golubev, kellel on osalus ühes hotellis, ütles Äripäevale, et hotelli pakuti liiga odavalt, et võimalusest loobuda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757