Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2024

Citycon sai uue Eesti maajuhi

Citycon nimetas ametisse uue Eesti, Soome ja Taani maajuhi, tema ülesandeks on toetada kasvu ettevõtte jaoks olulistel turgudel.
Citycon nimetas Sanna Yliniemi ettevõtte Eesti, Soome ja Taani maajuhiks
Foto: Citycon

Sanna Yliniemi tegutses seni ettevõtte varahalduse asepresidendina. Uues rollis vastutab Yliniemi Cityconi keskuste tegevuse ja tulemuste eest Eestis, aga ka Soomes ja Taanis. Yliniemi jätkab ka Cityconi juhtkonna liikmena.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757