Autor: Kaubandus.ee • 27. märts 2024

Eestlanna peadpööritav tõus Cityconi juhatusse

Aprillist asub Cityconi etteotsa uue juhatuse liikmena Helen Metsavaht, võttes enda kanda ettevõtte ärijuhtimise (COO positsioon).
Helen Metsavaht on Cityconi uus juhatuse liige.
Foto: Citycon

Helen Metsavaht on Cityconis karjääriredelil järjepidevalt tõusnud. Tema ametinimetused on olnud näiteks varahalduse juht, kommertsdirektor, kommertsjuht, ta on juhtinud ka Kristiine ja Rocca al Mare keskuseid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757