Autor: Mirell Karhu • 6. juuni 2024

Spikerda HoReCa ja kaubanduse mõjukamate ESG strateegiaid, poliitikaid ja aruandeid

Äripäeva uus teemaveeb Kestlikkusuudised koondas Eesti suurima mõjuga ettevõtete avalikud kestlikkusteemalised dokumendid. Toome siinkohal välja HoReca ja kaubanduse valdkonna kõige mõjukamate ettevõtete strateegiaid, aruandeid ja poliitikaid, mis annavad sissevaate ettevõtete ESG põhimõtetesse, eesmärkidesse ja tegevustesse.
Foto: Carlos Muza Unsplash

Majutus ja toitlustus

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700