Autor: Maarit Eerme • 7. juuni 2024

Tallinki kategooriajuht: klienti peab üllatama

Tallinki veini kategooriajuht Annamari Nikkel rääkis, et private label sortimenti on keeruline teha ning igal aastal läheb see üha keerulisemaks. “Tahame iga kord klientidele midagi uut pakkuda, et neil oleks ka üllatusi.”
Tallinki veini kategooriajuht Annamari Nikkel
Foto: Senya Taylor

Nikkel ütles, et laeva private label veinidega võtavad nad vastutuse, et rääkida lugusid ja pakkuda just midagi uut ja üllatavat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700