Autor: Maarit Eerme • 27. juuni 2024

Pärnu Kaubamajakas laieneb ja toob keskusesse batuudi- ja meelelahutuskeskuse

Juulis avab Pärnu Kaubamajakas laienemise esimese etapi, mis toob keskusesse ka uusi kauplusi. Teine etapp valmib oktoobris ning detsembri alguses avatakse Pärnus batuudi- ja meelelahutuskeskus Skypark. Laiendusse investeeritakse 10 miljonit eurot.

Täna on Pärnu Kaubamajakas renditavat pinda umbes 18 200 ruutmeetrit ning juurdeehitusega lisandub 3700 ruutmeetrit. Peale laiendust on tegemist piirkonna suurima kaubanduskeskusega ning hooajalisus keskuse juhi Ivar Pinseli sõnul neid nii palju ei mõjuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700