Autor: Toomas Kelt • 4. juuli 2024

Majandustulemused | suurematest lihatööstustest jäi kahjumisse vaid üks

Kuigi läinud aastasse jäi mitme väiksema lihatööstuse sulgemised, näitavad suurtootjate majandustulemused korralikku käibekasvu ja kasumit. Kahjumisse jäi vaid eelmise aasta algupoolel omanikke vahetanud Rakvere lihatööstus.
Nõo Lihatööstuse majandustulemused olid läinud aastal paremad kui aasta varasemalt. Pildil lihatootmine Nõos.
Foto: Toomas Kelt

Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee võttis kokku nelja Eesti suurema lihatööstuse majandustulemused – Maag Eesti (Rakvere ja Tallegg), Atria Eesti (Maks ja Moorits), Rannarootsi Lihatööstus ja Nõo Lihatööstus. Andmed pärinevad ettevõtete aastaruannetest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700