Autorid: Merit Võigemast, Sigrid Aunap • 9. juuli 2024

Lincona juht: arvan, et kukume tänavu umbes 15%

Eelmise aastaga võrreldes planeerime tänavu müügitulu ja kasumlikkuse langust, nentis Lincona tegevjuht Sven Ersling turuvõimalusi arvesse võttes.
Sven Ersling.
Foto: Lincona

Lincona on põrandakatteid ja nende paigaldamisega seotud lisatarvikuid ning tööriistu maale toonud juba üle kolmekümne aasta ehk näinud ennegi majanduses tõuse ja langusi. Käesolev aasta ei ole ehitusmaterjalide müüjatele olnud just helge aeg ja tegevjuht Sven Ersling ei tee katsetki seda varjata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700